girls!

En trio på tripp i Malmö! Underbart lyckad kväll! Stack ut med Alexandra och Fatima igår kväll. Kungligt mkt roligare med de två även om man lite motvilligt stack till Slagt igen >_< Först lite förfest på Gökboet, där man stötte på irländare som tycktes hata oss för att vi hade en amerikansk accent och Alex. Vill nog umgås lite med Alex så jag får väl ringa eller smsa honom snart. Men hur som helst, Gökboet är underbart! Gökboet är kärlek! Vakten är underbar pratkompis och bartenders är roliga och till och med sällskapliga! Det går inte att hata stället, man bara älskar mer det för varje gång man kommer dit.  Nästa vecka får det nog bli Hipp på deras Najsfest eller något annat mer än köttmarknaden bakom centralen.

Otroligt att det finns människor som är så pass sliskiga att de kan ragga på en för att sedan gå iväg en stund och hångla upp 2 andra! Men det håller vi mellan oss tre, vilka som gjorde så!

Skoj var det och man kanske har hittat sina festpolare nu, så man kan skratta åt folk medan man sippar på sin Cosmo. Otroligt roligt om man utesluter faktum att Alexandra fick ont pga sina nya heels och fick knäa till sista bussen hem. Och spöregnet som regnade IN på Slagt när vi stod i kön till garderoben på väg hem. Fan vad man frös! Men det löste sig och alla tre kom hem och jag hoppas att ingen av de andra två tvingas på en baksmälla idag =P

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s