-insert something appropriate-

Middagen hos jL var ju skoj. Trots lång väntan på att alla gäster skulle vara på plats så slutade allt gott. God vietnamesisk mat kombinerad med massa skämt. Såna skämt man vuxit upp med som man inte kan låta bli att skratta åt. Efter en knappt 10 minuter vid matbordet, insåg både jag och jL att vi har den sortens humor tack vare våra mor-/farbrödrar. Sinnessjukt men ändå så logiskt när man väl tänker på det. När vi inte skrattade och nästan satte maten i halsen, försökte vi äta. Det gick ju ganska bra, fram tills dess att morbror Kien (läs Ken) var tvungen att kläcka ur sig en massa skämt. Jag skyller helt enkelt på att alkohol innan förtäring av mat inte är så klokt.

Lördagen spenderades hemma hos morföräldrarna då småkusinerna skulle fira sina födelsedagar. Grattis till Malin som fyller 10 idag! Ai Lin var nog bara för peppad inför det hela. Den lilla tösen kunde inte ens hålla sina små händer borta från tårtan, som hon nästan förstörde.
Helgens sötnos blir Christian. Den smarte lille krabaten! Han kunde använda min dator, som för övrigt är inställd på engelska. Och han är 4… Och han spelar Hjärter, Kungen, ni vet allt det som en 4åring egentligen inte ska kunna. Typ. Vad visste jag när jag var 4? Jo, skriva på svarta tavlor, räkna lite och leka en massa. Men Christian kan ju till och med multiplikationstabellerna fram till 7ans tabell. Sickness! Men men han är sockersöt i alla fall. PUSS <3

[Jag bjuder på denna sockertoppade bild! F.v har vi; Kent, Christian, Ai Lin & Cindy]

Och så måste man vänta till onsdag innan man får träffa sin ms Awesome ;(

//c_Cae~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s