Lyrics and coffee

Dagens bedrift får bli att jag vaknar redan halv sju. Jag gör det aldrig med tanke på hur mycket som jag älskar att sova och att jag faktiskt känner mig mindre pigg stör mig inte alls. Det som faktiskt stör mig är att jag inte lärt mig hela Dark Horse utantill än och att det är socker i mitt jävla kaffe.
Svart kaffe – gott, kaffe med mjölk – godare, kaffe med mjölk och socker – borde förbjudas. Jag vet inte hur många gånger jag sagt till min mor att inte lägga socker i mitt kaffe och ändå gör hon det. Jag brygger hellre mitt eget fastän jag säkert bara kokat eget kaffe 10 gånger i mitt liv. Men det händer nästan aldrig och speciellt inte på våra tvättdagar. Så här sitter man och dricker motvilligt upp kaffet och lyssnar på musik i hörlurar.

Måste dock säga att det är rätt skönt att stiga upp så tidigt även om dagens schema ser rätt fullspäckat ut. Men tvätten idag ser ut att bli en pina. Ingen är på humör och jag orkar helt enkelt inte så det kommer nog bli en mindre battle på vem som har den starkaste mentaliteten. Jag vet att jag är överlägsen men frågan är om inte mamma klår mig. Vi får se helt enkelt.

//c_Cae; @ your service at 0846 today! “I finally know just what it means to let someone in, to see the side of me that no one does or ever will”

Advertisements

One response to “Lyrics and coffee

  1. Dark Horse <3

    Har fortfarande inte fått nog av de låtar jag förälskat mig i även om jag lyssnade på den från det att den släpptes…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.